Egun onik! Zer moduz? DBH4ko ikasleak gara, Arbil, Selma eta Zube. Azkeneko asteetan, Ainariak institutuko frantseseko ikasleok krepak egin ditugu. Lehendabizi, errezeta liburu bat egin genuen eta gehien gustatzen zitzaiguna aukeratu genuen, krepak. Gero, krepak egiteko hainbat osagai erabili genituen eta etxetik ekarri genituen: arrautzak, nutella, esnea, gurina, azukrea, irina, gatz pixka bat eta banilla. On dakizuela!
¡Buenos días! ¿Qué tal? Somos las alumnas de DBH4 Arbil, Selma y Zube. En estas últimas semanas, los, las y les estudiantes de francés del instituto Ainariak hemos hecho crepes. Primero, hicimos un libro de recetas y luego elegimos la receta que más nos gustó, que fueron los crepes. Para ello llevamos de casa los siguientes ingredientes: huevos, nutella, leche, harina, azúcar, mantequilla, un poco de sal y vainilla. ¡Que aproveche!
iruzkinik ez:
Argitaratu iruzkina